AIL Ski info Ski nyheter Uncategorized — 29 Januar 2021
Endelig ble det poenglangrenn på Håsken igjen! 24 glade barn og ungdommer tok på seg startnummer og la ned full innsats i sporet torsdag kveld. Trikkeskinner, fullmåne og iskalde minusgrader ga skikkelig vinterstemning på stadion. Det var så stas for både deltakere, foreldre, besteforeldre og arrangører, at vi allerede nå kan slå fast at det blir et nytt renn torsdag 4. februar.

Etter en vinter uten snø forrige sesong og et plagsomt virus som la begrensninger på aktiviteten i starten på denne sesongen, var vi mange som lengtet etter poenglangrennene. Skigruppa fryder seg over de blide fjesene og ivrige skiløperne som var å se på Håsken i går kveld. Noen gikk sitt første poenglangrenn denne kvelden. Resultatliste fra rennet kan du se her: Resultatliste poenglangrenn 2021 – 1

Vi satser på at det blir mange flere renn både for nye og mer erfarne skiløpere. Stilart, løypelengde og om en ønsker å bli tatt tid på eller ikke, er valgfritt.

Vi tar smittevern på alvor. Det fører blant annet til at det er digital forhåndspåmelding til poenglangrennene. Vi legger ut lenke til påmeldingsskjemaet på Andebu ILs Facebook-side. Påmeldingsfristen er kl. 15.00 den ettermiddagen rennet foregår. Alle må melde seg på hver gang, selv om en har deltatt tidligere. Dette for at vi skal ha full oversikt over og kontaktinformasjon til alle som har vært til stede.

Av hensyn til smittevernet kan vi dessverre ikke dele ut varm saft. Det er fint om dere tar med det selv. Til gjengjeld er det gratis å delta. De som ønsker å støtte skigruppa, kan sende et valgfritt beløp til Vipps #117044, Skigruppa – Andebu IL.

Alle må selv sørge for å holde minst 1 meter avstand. De som er syke, har symptomer eller er i karantene må selvsagt bli hjemme.

Nå er det bare å bruke skiføret mens det er her. Bruk løypene på Håsken så mye dere orker. Lysløypa er tent fra det blir mørkt til kl. 23.00 om kvelden. Det er lite snø, og hvis vi kjører med løypemaskinen blir det fort frest opp stein. Vi må derfor begrense løypekjøringen. Med det kalde, stabile været vi har nå, holder løypene likevel godt.

Velkommen til Håsken når som helst, og velkommen til poenglangrenn torsdag 4. februar.

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo