AIL Ski nyheter — 01 Mars 2019
Andebu IL hadde fire deltakere med i Hovedlandsrennet på Gålå i dag. Aller best gikk det med Mina Sofie, som tok en imponerende 8.-plass.

Hovedlandsrennet er uoffisielt Norgesmesterskap for 15- og 16-åringene. Det betyr at de beste skiløperne i hele landet er samlet. Over 1000(!) løpere stilte til start i de fire klassene. Andebu var representert i jenter 15 år, gutter 15 år og jenter 16 år. Fredagens distanse var 5 km skøyting. I strålende sol og strøkne løyper lå det til rette for en fin dag.

Mina Sofie disponerte kreftene godt. Hun lå som nummer 10 etter drøyt halvgått løp, hadde en meget sterk avslutning og gikk seg opp til 8.-plass. Det er en imponerende prestasjon i 15-årsklassen, hvor 183 jenter fullførte.

Mina Sofie ble nr. 8

Mina Sofie ble nr. 8

Annika deltok i jenter 16 år. Hun har satset mest på skiskyting i vinter, men gjorde seg på ingen måte bort uten gevær. Annika ble nr. 173.

I klasse gutter 15 år stilte to Andebu-løpere. I motsetning til Mina Sofie, spørs det om Oskar åpnet i tøffeste laget. Han hadde nest beste tid etter 1 km og måtte skru ned farten litt. Oskar tok likevel en svært solid 14.-plass blant hele 315 gutter i klassen. Det er en enormt sterk prestasjon. Sivert hadde en noe tyngre dag i sporet og ble nummer 293.

I morgen står klassisk sprint på programmet i Hovedlandsrennet. Vi har hørt rykter om at Andebus løpere og foreldre gleder seg!

Oskar viste styrke

Oskar viste styrke

 

Sivert i godt driv

Sivert i løypa

 

 

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo