AIL Ski nyheter — 13 Oktober 2018
Hele 29 personer mellom 6 og 79 år stilte lørdag på dugnad på Håsken for skigruppa. Nå er hele lysløypenettet og Mursteinsrunden ryddet grundig, og vi kan vente på snøen.

Den som trodde det var vanskelig å få oppslutning om dugnader, må tro om igjen! Det må være mange år siden sist så mange var samlet til dugnad på Håsken. Vi har en god, hard kjerne som har sørget for å holde løypene åpne i mange år. I år informerte vi om dugnaden til litt flere, og det var mange som hadde lyst til å gjøre en innsats for å få fine løyper til vinteren. De møtte opp med motorsager, ryddesager, grensakser og arbeidsnever. Det ble en effektiv, sosial og trivelig lørdag.

Stort oppmøte på Håsken kl. 9

Stort oppmøte på Håsken kl. 9

 

Etter fire timers innsats, hadde vi vært gjennom hele lysløypenettet. (Det hører med til historien at 4-5 karer ryddet den nye traséen en torsdagskveld i september). Jobben ble premiert med formiddagsmat i klubbhuset.

Nå er lysløypenettet strøkent, og vi trenger bare noen centimeter med snø før vi kan kjøre skiløyper. Fremdeles gjenstår rydding i løypa mellom Møyland og lysløypa. Vi er klar over at mange synes det er i tidligste laget å håpe på snø, men det skader ikke å være klar, i tilfelle…

Tusen takk til alle som satte av lørdagen til dugnad på Håsken!20181013_10481020181013_114324 – Kopi20181013_114450 – Kopi20181013_120346 – Kopi

 

Det yngste arbeidslaget jobbet hardt

Det yngste arbeidslaget jobbet hardt

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

34 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo