AIL Fotball nyheter Fotballcup — 19 Juni 2018

Sandarcupen 2018, den arrangeres fre. 10 – søn. 12 august. Og i år skal Andebu Fotball for første gang være med å arrangere denne tradisjonsrike cupen.

Vestfolds største og mest tradisjonsrike fotballcup, de siste årene har rundt 700 – 800 lag fra hele landet, Sverige og Brasil deltatt i Sandarcupen i fotball, i 2017 deltok 768 lag. Samtlige kamper spilles på flotte kunst og gressbaner i Sandefjord og omhegn. Sandarcupen arrangeres nest siste helg før skolestart.

Vi skal arrangere 9’er kamper, og det vil bli spilt kamper på H.Glass arene (kunstgress), vår nye 9’er bane – H. Glass sletta (kunstgress) og på Møylandsletta (naturgress).  Det er vårt damelag i 4. divisjon (Jenter 17 ) som tatt på seg ansvaret med å arrangere cupen. Men flere fra styret og andre vil være med å bidra denne helgen. Vi håper at dette kan bli inntektskilde for klubben, og at vi kan få vist frem Andebu som klubb og sted på en god måte.

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo