AIL Ski nyheter — 21 Januar 2018
Så langt denne sesongen, har skiløperne i Andebu IL til sammen 108 starter i skirenn. De lett kjennelige Andebu-dressene har oftest vært å se i kretsrenn i vår egen krets, Vestfold og Telemark, men også renn i Buskerud og Oslo har fristet våre løpere.
Suksess i Holmenkollen

Denne helgen har Høybråten og Stovner idrettslag arrangert Oslo skifestival. Det er et gigantisk renn, med nesten 2000 deltakere. Fra Andebu gikk Ingrid, Simen, Emma og Emilie gode løp. Brødrene Lars og Oskar imponerte ekstra mye. De tok hver sin andreplass, i henholdsvis gutter 12 år og gutter 14 år.

Ingrid, Emma og Simen syntes det var stas å gå skirenn i selveste Holmenkollen.


Ingrid, Emma og Simen syntes det var stas å gå skirenn i selveste Holmenkollen

 

Blide brødre med suksess

Blide brødre med suksess

Sivert slo til i Telemark
20180121_103548

Anne og Camilla i vakre omgivelser i Heddal

Mens noen dro til Holmenkollen, valgte andre å gå renn i egen krets. Isak, Camilla og Sivert deltok i klassisk sprint på Jarseng lørdag. Søndag gikk Kristian, Anne, Camilla og Sivert skøyterenn i Heddal, hvor det var fellesstart for de eldste klassene. Sivert benyttet sjansen til å vinne både sprinten på Jarseng og fellesstarten i Heddal. Hovedbildet i denne saken viser Sivert i sluttspurten i Heddal søndag.

To kretsmestere fra Andebu

Søndag 14. januar var det kretsmesterskap i fellesstart, klassisk, på Bibomyra i Re. Kristiane, Ragnhild, Simen, Camilla, Lars, Mina Sofie, Oskar og Sivert deltok. Lars, Mina Sofie og Oskar seiret i hver sin klasse. Ettersom kretsmestere bare kåres fra 13-årsklassen, var det Mina Sofie og Oskar som kunne kalle seg kretsmestere etter rennet. Lørdagen før gikk Botnerennet i skøyting. Kristian, Mathea, Kristina, Anne, Camilla, Lars, Jenny, Oskar, Sivert og Mina Sofie deltok.

Mye moro venter

Siste helg i januar er det KM-helg på Høydalsmo. Da er det kretsmesterskap i sprint lørdag og vanlige distanser søndag. Begge renn går i skøyting. Utover i februar venter sprintstafett, vanlig stafett og flere kretsrenn. For Jenny, Amalie, Mina Sofie, Sivert og Oskar er årets høydepunkt Ungdommens Holmenkollrenn 3. og 4. februar. Det er 13- og 14-åringenes mulighet til å måle krefter mot langrennsløpere fra hele landet.

 

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo