AIL Ski info Ski nyheter — 11 Januar 2018
Sesongens første poenglangrenn ble arrangert på Håsken torsdag kveld. 69 løpere, foreldre og besteforeldre koste seg med strålende skiforhold, snø og saft. Det viktigste med poengrennene er å møtes å ha det gøy. Noen ønsker å måle tiden sin, noen vil telle saftrunder, noen vil gå langt og noen vil gå kort. De som står oppført med «fullført» i resultatlisten, har enten ønsket å gå uten tidtaking eller gått en annen distanse enn den oppsatte. Resultatene finner du her: Resultatliste poenglangrenn 2018

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo