AIL Fotball nyheter Fotballcup — 02 August 2016

I år stiller vi med 2 lag på Norway cup, det er jenter 13 og jenter 14. I går ble 14 årslaget klare for A-sluttspill, etter overbevisende seirer i de 2 første kampene. De spiller sin siste kamp i gruppespillet i kveld, men de er altså allerede klare for A-sluttspill. Og i dag ble jenter 13 også klare for A-sluttspill etter seier 1-0 mot Nordstrand i siste gruppespills-kamp. Vi er stolte av dere, og ønsker dere masse lykke til videre i turneringen.

Tabell og kamper J14

Tabell og kamper J13

 

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo