AIL Fotball nyheter — 20 April 2016

Etter en lang treningsperiode i vinter er våre lag klare for en ny sesong. Flere lag har allerede vært i aksjon. Vi fortsetter å vokse, og i år har vi meldt på 29 lag i kretsens seriesystem + 3 lag (7 åringene) til aktivitetsturneringer. Totalt er vi nå 32 lag og over 325 spillere, noe som er ny rekord med god margin. I år har vi for første gang i historien med et eget Unified lag i seriesystemet. Dette takket være  et samarbeid mellom Andebu Kommune, frisklivssentralen og fotballgruppa. Vi er også stolte av å igjen kunne stille med damelag, de er mange, og vi har meldt på 2 7’er lag.  Alle som driver med idrett ønsker seg mange tilskuere, så møt opp på H.Glass arena og hei frem våre lag. På høyre side på finner du en oversikt over alle våre kamper: FOTBALL – LAGINFORMASJON, trykk på VIS og velg uke.

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo