AIL Fotball nyheter — 04 Mars 2016

Vi startet opp med «fotball for alle» sensommeren 2015. Hver lørdag fra 12.00 til 14.00 var vi ute på H.Glass arena. Det kom opp mot 30 deltakere hver eneste lørdag.

Senere på høsten/vinteren trakk vi inn i Andebuhallen, også her med god deltakelse. Det har deltatt barn og ungdommer i alle aldre. Ute var det også flere voksne som var med.

jakob og anders

 

Vinterferie er ingen hindring, og lørdag den 28.02 var vi over 10 stykker som valgte fotball fremfor andre aktiviteter i vinterferien. «Fotball for alle» er et lavterskel tilbud, hvor alle som vil skal kunne delta. Alder og ferdigheter spiller ingen rolle. Vi har hatt med spillere helt ned i 4 års alder. Og på lørdag hadde vi igjen besøk av 2 gutter på 4 og 5 år. Vi delte inn i 2 lag, med 2 av de eldste som kapteiner, Jakob og Anders. De fikk i oppgave å passe ekstra godt på de yngste. Senere i økta fikk de eldre guttene prøve seg som trener for de aller yngste. De eldste gutta tok seg av  de yngre på en fantastisk måte, og man kunne formelig se hvordan fotballgleden lyste opp i ansiktet på 4 og 5 åringene. Dagens helter var utvilsomt Jakob, Nathaniel og Anders, som sammen med flere av de andre gutta gjorde dette til en flott dag i Andebuhallen.

Hilsen en stolt styreleder i Andebu fotball.

Foto: Torstein Flåm.

jakob og alejandro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo