AIL Fotball nyheter Fotballcup — 22 Desember 2014

 

Gutter 16.

Nøtterøy – Runar (3-2)

Finalen i G16 klassen ble velspilt, svært innsatsfylt og meget dramatisk mot slutten. Både Nøtterøy og Runar ville vinne denne kampen.

Kampen bølget frem og tilbake, og lagene skiftet på å ha ledelsen i kampen. Mot slutten av kampen tok iveren overhånd, og det ble satt inn mange harde taklinger fra begge lag. Nøtterøy trenerne ble mer og mer høylytte og engasjerte på sidelinjen, men roet seg ned da Nøtterøy til slutt vant 3-2. Kampen var helt jevn, og seieren kunne like gjerne godt til Runar. Runar spillerne var svært skuffet og frustrerte rett etter kampen. Men her skal treneren til Runar ha ros for rolig og fin oppførsel, i god fair play ånd.. Han klarte til slutt å roe ned spillerne sine.

Vi gratulerer Nøtterøy med seier i G16 klassen.

 

Jenter 19.

Eik 16 – Kvelde (3-1)

Da det bare var 3 lag som deltok i denne klassen, ble det spilt seriespill med finale til slutt mellom de 2 beste lagene.

Eik jentene hadde før finalen vunnet alle sine kamper, og var klare favoritter i finalen. Og de skuffet ikke sine fans, de vant sikkert. Men Kvelde jentene kjempet godt og ga Eik jentene kamp helt til det siste. Det var mange trøtte, men glade Eik jenter som satte turen hjem til Eik etter kampslutt og premieutdeling.

Det tredje laget i gruppen var Andebu. De kjempet med Kvelde om å komme til finalen, lagene vant hver sin kamp i de innbyrdes oppgjørene. Kvelde gikk videre på bedre målforskjell.

Vi gratulerer Eik med seieren i klassen J19.

Samtidig takker vi Kvelde og Andebu jentene for flott innsats gjennom hele natten.

 

Gutter 19.

Volvobanden, Andebu 1 – Tunet, Andebu 3  (10 – 2)

Finalen ble en ren Andebu duell. Etter at Volvobanden hadde slått Fram i semifinalen, og Tunet slitt seg videre mot Store Bergan var det duket for revansjeoppgjør mellom de 2 Andebu lagene. Tunet slo nemlig Volvobanden i den innledende runden. Men i finalen var Volvobanden klart best. De ga seg ikke før de hadde skåret 10. Spillerne på Volvobanden besto utelukkende av spillere som spiller på Andebus juniorlag. Tunet hadde leid inn «stjernespillere» fra Re og Teie, uten at det hjalp nevneverdig. I de innledende rundene imponerte Tunet med god organisering, men etter hvert forsto også Volvobanden viktigheten av god organisering, og da var de det klart beste laget.

Vi gratulerer Volvobanden med seier i G19.

 

 

 

 

 

 

 

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo