AIL Fotball nyheter — 23 Oktober 2014

Tung sesong sluttet med opptur
Det har vært en hard høstsesong for Andebus gutter 13. Før siste runde var status en seier og syv tap. Og i siste kamp ventet tabelltoer Flint 2. De fleste regnet nok med storseier mot Andebu.

Vårsesongen i B-pulja gav 4 seire og 4 tap for Andebus gutter 13. Likevel ble det opprykk til nest høyeste nivå og tøff motstand fra lag som Teie, Eik Tønsberg, Nanset og Sandar i høstsesongen.

Sjokkåpning
I regnværet sjokkåpnet imidlertid Andebu mot Flint 2. Allerede etter 90 sekunder setter Håkon Sønstebø, fart og banker den i mål fra 17 meter. De første 20 eide våre gutter midtbanen og spiller seg fram til flere sjanser.
Etter halvspilt omgang kommer Flint mer inn i kampen og viser at de har mange gode spillere. Andebu kommer til noen sjanser, men trykket mot blir stadig større mot oss men en god sisteskanse, Jonas Dahl Moen, holder oss inne i kampen.
10 minutter ut i andre omgang får Flint straffe, og vi tenker at nå blir det tøft og her ryker minst ett poeng.
Men Flint setter ballen over målet!

Tynn stall
Gutter 13 spiller sin første sesong med 11-er , men troppen teller bare 12 spillere. Heldigvis har vi fått mye god hjelp fra Gutter 12, og mot Flint var Nathaniel Diaz Hansen og Jørgen Sulutvedt til veldig gode å ha. Likevel hadde vi bare en innbytter (mens Flint hadde 4-5) så på slutten av kampen begynte det å tære på kreftene. Men, som spillerne selv sa, ”vi parkerte bussen”. De siste 20 spiller vi mot klokka og nervene på sidelinja er i høyspenn. Flint har skudd i tverrlegger, forsvaret gjør noen gode blokkeringer og keeper tar fram årsbeste. Men etter 35:15 blåser dommeren i fløyta og Andebu kan konstatere at de har kjempet seg til seier mot byguttene!
Litt heldig, men fantastisk jobbing, og veldig, veldig deilig å avslutte sesongen med en opptur.
Dagens Andebugutt: Jonas

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo