AIL Fotball nyheter — 04 Oktober 2014

Det er godt mulig at vi ikke blir den først sertifiserte kvalitetsklubben, men vi har kommet langt i vår prosess. Målet er ikke å bli den første kvalitetsklubben, men den beste!

Kvalitetsklubb handler om at det er «klubben som er sjef» og at rutiner og arbeidsoppgaver er godt kjent for alle styremedlemmer, lagledere, trenere og spillere.

God kommunikasjon innad i klubben og gode rutiner er viktig. Likeså en sportsplan som alle kjenner til, og som alle føler tilhørighet til og som vi sammen kan utvikle og forbedre.

VI HÅPER DERFOR AT FLEST MULIG AV VÅRE MEDLEMMER GJØR SEG KJENT MED INNHOLDET I KVALITETSKLUBB PÅ DENNE HJEMMESIDEN.

Som lagleder eller trener skal du kunne finne det meste av informasjon som trengs for å utøve trener- eller laglederoppgaven på denne hjemmesiden.

For å bli sertifisert som en kvalitetsklubb, nivå 1, trenger vi å styrke vår kompetanse på trenersiden. Flertallet av styremedlemmene har i høst gått på lederkurs, og fyller nå kravene som kreves for å bli sertifisert som en kvalitetsklubb.

Det vil i høst komme kurs i barnefotballkvelden og ungdomsfotballkvelden. Dette er 2-3 timers kurs som avholdes på vårt klubbrom. Vi håper flest mulig tar seg tid til å delta på disse.

I tillegg arrangerer kretsen trener kurs utover høsten. Mange av dere mangler kun ett del kurs for å bli sertifisert som UEFA C-Lisens trener.  Vi håper flest mulig fullfører sin trenerutdanning, og at mange nye starter på sin trenerutdanning i høst.

Det blir allmøte angående kvalitetsklubb den 15. oktober.

 

 

 

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo