AIL Fotball nyheter — 16 Juli 2014

I dag er overgangen til Fram bekreftet, og du er ikke lenger en Andebu spiller. Jeg må nok innrømme at jeg syntes det var litt trist da det ble kjent at Fram var interessert i deg. Men det var ikke veldig overraskende.  Du er et stort  keepertalent, og har vært en av 4. divisjons beste målvakter i år.

Ikke bare mister vi et stort keepertalent, men vi mister også et typisk «ja menneske». Ditt bidrag til klubben har vært stort, redaktør for a-lagets hjemmeside, trener for juniorlaget, plakater til hjemmekamper, arrangør av inne – cup i Andebuhallen  med mer. Du har et stort engasjement, og du har vært en motivator for mange i Andebu. Takk for alt du har gjort for klubben.

Andebu Fotball er en breddeklubb, og selv om vi ønsker å utvikle våre spillere og trenere vil vi aldri legge hindringer i veien for spillere som ønsker å ta steget opp på et høyere nivå.

Jeg synes vi i Andebu skal være litt stolte av at vi har rekruttert en spiller til Fram.

Det har vært en glede å bli kjent med deg, Jonas. Og jeg ønsker deg masse lykke til i Fram. Det tror jeg at jeg har flere i klubben med meg på.

Og skulle det bli for tøft i Fram, er du hjertelig velkommen tilbake til Andebu.

Rune Hagen

Styreleder i Andebu Fotball.

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring