AIL Fotball nyheter — 07 Mai 2014

12.9-14.9 2014 er unge, håpefulle fotballspillere i Oslo for ålive, train and play the United way”. Årsaken er at Manchester United trener unge fotballspillere mellom 8 og 15 år og gir dem en fotballopplevelse for livet.

 

Manchester United Soccer Schools gir spillere muligheten til å oppleve hvordan hverdagen er for profesjonelle fotballspillere som Rooney og Van Persie. For å gjøre opplevelsen så autentisk som mulig, vil trenere og utstyr være fløyet inn fra Manchester United. Hvert opphold varer i tre dager og inneholder et intensivt treningsprogram som vil hjelpe spillere utvikle sine tekniske og taktiske ferdigheter, og gjøre dem klar over viktigheten av den mentale og fysiske forberedelser til trening og kamper

 

I forbindelse med Manchester United Soccer Schools vil det bli holdt en Coaching Academy 13.9 for fotballtrenere. Der kommer trenere fra Manchester United Soccer Schools til å inspirere den daglige treningen ute i klubbene, og spillernes utvikling.

 

World skills – de beste spillerne er invitert til Manchester United

Manchester United Worlds finner sted hvert år for de spillerne som gjorde det best i dribble, pass og ballkontroll tester på Manchester United Soccer Schools i Norge. Oppholdet i Manchester inkluderer blant annet flere treningwe på Manchester Uniteds treningsanlegg – AON Training Complex, trening på Manchester Uniteds Academy, trene på Old Trafford foran 76.000 tilskuere og den største – et møte med spillere og trenere fra Manchester Uniteds førstelag.

 

For mer informasjon, se Manchester United Soccer Schools website og Facebook: https://scandinavia.manutdsoccerschools.com eller www.facebook.com/ManchesterUnitedSoccerSchoolsNorway

 

Manchester United Soccer Schools

Scandinavia

http://scandinavia.manutdsoccerschools.com

 

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
31 people follow andebuil
Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring Twitter Pic HildeAC Twitter Pic jilfotba Twitter Pic HagbergK Twitter Pic jorgecoc