AIL — 21 Februar 2021
Andebu IL trenger folk!
Andebu idrettslag er et av lagene/foreningene som skal til for å ha et lokalsamfunn der barn, unge og voksne skal få tilbud i nærmiljøet. For å gjøre jobben, trenger vi innsats fra frivillige. Og heldigvis; svært mange bidrar.
Nå nærmer det seg årsmøte i hovedlaget, og valgkomiteen er på jakt etter en ny sekretær. En fullt overkommelig oppgave for de aller fleste. Kanskje du har lyst til å bidra? Kontakt undertegnede, så kan vi ta en prat om hva oppgaven går ut på, og også omfanget av jobben. Valgperioden er to år, men ønsker du å prøve deg fram, tar vi ett år av gangen.
Ingen grunn til å være beskjeden! Ring 930 80 303 eller send mail til bjorn.aamodt@gmail.com.
Med hilsen
Bjørn Aamodt, valgkomitéen i Andebu IL

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo