AIL Ski info Ski nyheter — 11 Februar 2021
Resultatene fra sesongens tredje poenglangrenn kan du se her: Resultatliste poenglangrenn 2021 – 3.docx Vi i skigruppa er så glade for at ungene i Andebu har lyst til å gå skirenn! Noen har vært med i alle rennene så langt i år og noen sesongdebuterte i kveld. Alle er hjertelig velkomne. Ta med en venn og bli med neste torsdag også! 18. februar er siste renn før vinterferien.

Fremdeles gjelder følgende:

I poenglangrennene er stilart, løypelengde og om en ønsker å bli tatt tid på eller ikke, valgfritt.

Vi tar smittevern på alvor. Det fører blant annet til at det er digital forhåndspåmelding til poenglangrennene. Lenken til påmeldingsskjemaet her: Påmelding poenglangrenn Andebu 18. februar, og den blir lagt ut på Andebu ILs Facebook-side. Påmeldingsfristen er kl. 15.00 den ettermiddagen rennet foregår. Alle må melde seg på hver gang, selv om en har deltatt tidligere. Dette for at vi skal ha full oversikt over og kontaktinformasjon til alle som har vært til stede.

Av hensyn til smittevernet kan vi dessverre ikke dele ut varm saft. Det er fint om dere tar med det selv. Til gjengjeld er det gratis å delta. De som ønsker å støtte skigruppa, kan sende et valgfritt beløp til Vipps #117044, Skigruppa – Andebu IL.

Alle må selv sørge for å holde minst 1 meter avstand. De som er syke, har symptomer eller er i karantene må selvsagt bli hjemme.

Lysløypa på Håsken er tent fra det blir mørkt til kl. 23.00 om kvelden. Det er lite snø, og hvis vi kjører med løypemaskinen blir det fort frest opp stein. Vi må derfor begrense løypekjøringen. Med det kalde, stabile været vi har nå, holder løypene likevel godt. Bruk dem nå, mens snøen er her og vi har flott vintervær.

Velkommen til Håsken når som helst, og velkommen til poenglangrenn torsdag 18. februar.

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo