AIL Fotball nyheter — 29 April 2014

Nå har de fleste av våre lag serieåpnet. Og de fleste med hell. Gutter 14 (G00) har allerede rukket å spille 2 seriekamper.

Begge med seier.  5-3 over Tjølling og 3-2 borte mot Runar.

I går var det Gutter 13  (G01) sin tur. Hjemme mot Stag tok de raskt kommandoen i kampen. Men målene lot vente på seg, det var veldig fortjent da Andebu scoret på straffe helt mot slutten av kampen og dermed seier 1-0. Andebu gutta spilte flott angrepsfotball, men Stag hadde en veldig god keeper. Samtidig så bør nok gutta trene mer på avslutninger, de brant et utall sjanser.

Gutter 16 (G98/99) har også vunnet sine 2 første kamper. I går gjestet de Gullhaug i Holmestrand. Det ble en sterk seier, 5-4 til Andebu.

Her er kopi av referat fra trener, Kent:

Dette ble en jamn kamp og det hadde vi regnet med. Begge lag hadde en omgang som de var best i.
1 Omgang er det Gullhaug som er best, men det er vi som skaper flest sjanser og dermed leder 2-1 til pause etter scoringer av Sondre.
2 Omgang er det vi som er best i og det er fremdeles vi som skaper farligheter fremfor mål. Vi kommer mere rundt på kantene enn i første og dermed skapte vi mye mer sjanser. Defensivt føler jeg vi har kontroll i 78min. Quille og Magnus rydder unna det som kommer. De var gode i dag. Sentralt på midtbanen styrer Tomas og Dino spillet, mens på topp har vi Moland som var meget god i går selv om han ikke scoret. Når vi har en spiller som Sondre på banen, vet vi at det er farlig når han får ballen. Han scoret 3 nye mål i går og jobbet godt. De andre målene ble scoret av Dino og Magnus. Frisparket til Magnus var en perle av et mål. Fra hjørnet av 16m og i vinkelen ved lengste stolpe. Fantastisk.
De 2 siste minuttene var helt forferdelig vi klarer å rote til så Gullhaug får redusere 2 ganger. Skal ikke være mulig.
Mathias Moland var vår beste spiller.

 

 

 

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo