AIL Ski nyheter SkiAndeburenn — 03 Februar 2020
Takket være de dyktige og ivrige snøprodusentene til Stokke IL ser det ut til at vi kan gjennomføre Andeburennet i Storås kommende søndag, 9. februar. Vinteren så langt har vært preget av mildvær, regn og grønne plener. Vi har skjønt en stund at vi ikke kom til å klare å arrangere Andeburennet på Håsken i år. De siste ukene har det sett svart ut også med tanke på å flytte rennet til reservearenaen, som er Storås. Kuldegradene i natt, i dag og kulden som er meldt de kommende to døgnene, blir imidlertid utnyttet til fulle av dugnadsgjengen i Storås. De bruker alt de har av snøkanoner, og i dag har vi tatt beslutningen om å avholde Andeburennet som terminfestet.

Andeburennet er i år ett av arrangementene i langrennscupen i Telemark og Vestfold skikrets, Olympia Sport Vauhti Pure Cup. Vårt renn er det fjerde rennet i cupen, og det siste før finalehelgen i månedsskiftet februar/mars. Rennet arrangeres i fristil. Det blir litt endringer i distansene, ettersom vi vil ha begrenset med løyper tilgjengelig. På Skiforbundets side finner dere invitasjon, oversikt over løypelengder og annen informasjon.

For å få god flyt i arrangementet og unngå kollisjoner mellom løpere på veg ut fra start og løpere på ulike runder, kan det bli nødvendig å legge inn noen pauser i startlisten. Følg med på vår hjemmeside eller skiforbundets side for oppdatert informasjon om starttider. Startliste vil bli lagt ut i løpet av lørdag. Andeburennet 2020 er kvalifiseringsrenn til skøyteetappene i Hovedlandsrennet. Vi vil derfor legge til rette for at 15- og 16-årsklassene får løypene for seg selv. Kanskje vil det innebære at disse klassene kommer tidligere i programmet enn vanlig.

Det er spennende å basere beslutningen om å arrangere skirenn på snøen som skal produseres de kommende dagene… Nå håper vi at været er på vår side, slik at det kan produseres mye snø og at den kan få bli liggende lenge. Vi sender varme tanker og hjertelig takk til de ustoppelige snøprodusentene i Storås og til Stokke IL som stiller sin arena til disposisjon for oss.

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo