AIL Fotball nyheter — 19 November 2019

Prisen består bl. a. i et gavekort fra Andebu Bensin & Service pålydende kr. 2 500,-

Her er juryens begrunnelse:

Er en person som viser et stort engasjement på mange fronter. Hun har verv for Folkehelsen i Vestfold. Sitter i Kodal menighetsråd, og jobber som kirkevert. Stiller ofte opp som frivillig både for helselaget og menighetsrådet, og bidrar gjerne med hjemmelaget mat, som supper eller kaker.

Hun er engasjert gjennom frivillighetssentralen, og hjelper til med alt fra middagsserveringer til bingoarrangement.

Har stilt opp som frivillig både for Gråtassen og Kodalmila, og da Kodalmila et år sto i fare for å bli avlyst pga nytt reglement for løypevakter- Ja da tok hun kurs i regi av Politiet, og stilte som vakt.

I Andebu fotball har hun engasjert seg sterkt i Mangfoldlaget. Hun brenner for de som trenger litt ekstra støtte. Hun er både lagleder og trener for dette flotte laget. Hun møter alltid opp i Andebu før bortekamper for å sørge for at alle spillerne kommer med. Hun baker kaker, og arrangerer avslutninger hvert år.

Vi er så takknemlig for ditt engasjement, og du gjør en svært viktig jobb Sonja.

Prisen for årets Ildsjel går til Sonja Ekman Opsahl

 

 

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo