AIL — 13 Oktober 2019
NM i terrengløp lang løype ble arrangert i Frognerparken i Oslo i dag. Therese Johaug og Henrik Ingebrigtsen vant seniorklassene. Det var også løp i ungdomsklassene, og Oskar Opstad Vike tok en imponerende sølvmedalje i gutter 15 år, slik han også gjorde i UM i terrengløp kort løype i april.

Det var en nydelig høstdag og veldig flott i Frognerparken i dag. Strålende sol og 7 plussgrader ga gode løpsforhold. Det var lagt en fin, variert løype i parken. Gutter 15 år startet likt med gutter 16/17 i dag, så det var bare å finne seg en god posisjon ut fra start. Oskar lå på andreplass i gutter 15 år i hele sitt løp. Han løp jevnt og fikk tatt ut alle kreftene sine. I mål var han 16 sekunder bak vinneren Mathias Vanem Aas fra Steinkjer og 12 sekunder foran bronsevinneren Benjamin Olsen fra Sarpsborg. Pallen var dermed identisk med pallen fra UM i kort løype i april. I dag var det dessuten bare to løpere i gutter 16 år som løp raskere enn Oskar.

«Dette var gøy. Neste år vil jeg løpe flere konkurranser etter skisesongen», sa Oskar.

Seierspallen i gutter 15 år

Seierspallen i gutter 15 år

Andebu IL gratulerer med nok en imponerende prestasjon.

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo