AIL — 08 April 2019
Det ble arrangert NM i terrengløp kort løype i helga. Arrangementet gikk av stabelen i Bøkeskogen, og det var Larvik Turn og idrettsforening som stod for avviklingen. Flotte løyper og fint vårvær møtte løpere og publikum.

Andebu IL hadde én løper til start i UM-klassen gutter 15 år. Oskar Opstad Vike tok sølvet i klassen. Løypa var ca. 1 900 meter. Løypa gikk i lettløpt terreng på grus fra scenen i Bøkeskogen. Oskar måtte slippe vinneren fra Trøndelag litt før halvveis i løpet, men tok en klar sølvmedalje. Mathias Vanem Aas fra Steinkjer friidrettsklubb vant ca. 10 sek foran Oskar.

«Dette er jeg fornøyd med. Uvant å løpe så fort tidlig i sesongen. Vinneren løp lettere og bedre enn meg i dag. Med litt mer løping og fartstrening satser jeg på framgang fram mot sommeren. Dette var moro», sier Oskar.

Oskar kunne fortelle at han var forkjølet den siste uka før løpet og NM hang i en tynn tråd. «Jeg kommer til å være med på noen baneløp i år, blant annet NM og Tyrvinglekene. Ellers ser jeg frem til NM i terrengløp lang løype i Oktober. Da er distansen 4 km», sier Oskar.

Han kommer også til å bruke rulleskia, sykkelen og annet utover våren og sommeren. «Liker å gjøre litt forskjellige ting når det ikke er snø», sier skigutten Oskar.

Andebu IL gratulerer med den gode prestasjonen.

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo