AIL Ski nyheter — 03 Mars 2019
På siste dag av Hovedlandsrennet i dag, søndag, var det stafettene som stod for tur. Det arrangeres stafetter for kretslag, én for jentelag og én for guttelag.

Av Andebu-løperne, var det Mina Sofie, Sivert og Oskar som skulle gå. Oskar var tatt ut til å gå andreetappen på Telemark og Vestfolds førstelag. Dessverre ble Oskar syk, og Arthur Hartveit Klavenes fikk hans etappe. De øvrige løperne på laget var Jørgen Bertram Dyrdahl, Vebjørn Hovdejord og Fredrik Hoksrud Myhre. Alle løperne på guttelaget gikk svært gode etapper og tok GULL for Telemark og Vestfold skikrets. I mål var de 26 sekunder foran lag nummer to, Agder og Rogaland skikrets. Sør-Trøndelag skikrets kom på tredjeplass.

Sivert gikk førsteetappe for Telemark og Vestfold skikrets’ femtelag. Siverts lag ble nummer 103 i stafetten, hvor 125 lag fullførte.

Etter at guttenes stafett var ferdig, tok jentene over. Mina Sofie gikk tredjeetappe for Telemark og Vestfold skikrets’ førstelag. Karoline Wergeland Kvestad fikk det tungt på førsteetappen og vekslet som nummer 43. Nora Doksrød gikk en kjempeetappe, hadde beste etappetid og gikk laget opp til 13.-plass. Den 13.-plassen klarte Mina Sofie å beholde på sin etappe. Sterkt gjort i konkurranse med både 15- og 16-åringer! På Sisteetappen gikk Maren Halle Haugen laget opp til 9.-plass. Oslo skikrets vant jentestafetten, Akershus skikrets ble nummer to og Buskerud skikrets nummer tre.

Da er det bare å glede seg til Hovedlandsrennet i 2020, som skal arrangeres i Nybygda i Ringsaker.

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo