AIL Ski nyheter — 02 Mars 2019
Oskar klinket til med sølv i Hovedlandsrennet på Gålå i dag! Andebu IL gratulerer. Oskar viste styrke gjennom hele dagen og tok andreplass i prologen, vant sin kvartfinale, vant sin semifinale og ble altså nummer 2 i finalen. I en svært spennende finale, der Oskar ledet hele veien, ble han til slutt slått med en tålengde av vinner Lars Michael Saab Bjertnæs fra Njård. Det måtte fotofinish til for å avgjøre hvem som vant.

Oskar har både mor Hanne og far Såle med seg til Gålå. Ståle har den viktige oppgaven å smøre Oskars ski, og vi tipper at både far og sønn var ganske spente før finalen. Resultatet viser at begge lyktes.

Spent skismører og konsentrert løper før start

Spent skismører og konsentrert løper før start

Oskar ble intervjuet på stadion etter at medaljen var sikret

Oskar ble intervjuet på stadion etter at medaljen var sikret

Sivert hadde en langt bedre dag i sporet enn i går og ble nummer 87 av 315 i prologen.

Mina Sofie gikk en sterk prolog og ble nummer 13. I sin kvartfinale var hun uheldig og falt, og dermed var sprinten over for Mina Sofie. Hennes endelige plassering i sprinten ble 26.

Oskar

Oskar

Annika

Annika

Mina Sofie

Mina Sofie

Annika fikk det tungt i sin prolog i jenter 16 år, men for de som ikke går videre til kvartfinale i sprinten i Hovedlandsrennet, arrangeres det skicross. Skicross er en løype som skal gjennomføres fra start til mål, og undervegs er det innlagt terrengløype, slalåm, orgeltramp, bølger, baklengsport og s-sving. Både Sivert og Annika tok utfordringen og gjennomførte gode løp i løypa som krevde gode skiferdigheter.

I morgen avsluttes Hovedlandsrennet med stafetter. Stafettene er for kretslag, én jentestafett og én guttestafett. Mina Sofie og Oskar skal gå på hvert sitt førstelag for Telemark og Vestfold skikrets. Oskar skal gå andreetappe i klassisk. Mina Sofie skal skøyte tredjeetappen. Sivert skal gå førsteetappe i klassisk for kretsens femtelag i gutteklassen. Vi krysser fingrene.

Premieutdeling: Oskar på pallen i Andebujakke. Til høyre på toppen av pallen står vinneren av klasse FH gutter 15 år.

Premieutdeling: Oskar på pallen i Andebujakke. Til høyre på toppen av pallen står vinneren av klasse FH gutter 15 år.

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo