AIL Ski nyheter — 24 Februar 2019
I dag arrangerte IF Ørn kretsmesterskap i stafett på Jarseng. Andebu bet nok en gang godt fra seg, og jentelaget i 13-16-årsklassen kunne ta med seg gullmedaljer hjem.

Føre og temperatur minnet om påske, og skiløpere og foreldre fra Andebu nøt dagen i solen. Andebu stilte med tre lag i stafetten, hvor første etappe gikk i klassisk stil og andre og tredje etappe i skøyting. Først ut var klasse mix 8-10 år. I den klassen kunne jenter og gutter gå på samme lag og sammensetningen var valgfri. For Andebu gikk Isak, Mathea og Kristian. Løperne på 10 år og yngre rangeres ikke vanligvis, men i stafett er det fellesstart, og alle kunne se at Andebu gikk inn til en strålende 3.-plass. Det var sterkt gjort av våre løpere, i en klasse hvor hele 13 lag stilte til start.

Isak, Mathea og Kristian var svært fornøyde etter dagens stafett

Isak, Mathea og Kristian var svært fornøyde etter dagens stafett

I klasse jenter 11-12 år gikk Ingrid, Kristina og Anne hver sin veldig gode etappe og tok en klar seier.

Ingrid, Kristina og Anne strålte like mye som solen

Ingrid, Kristina og Anne strålte like mye som solen

Det er først fra og med 13-årsklassene det kåres kretsmestere på ski. Andebu IL hadde ett lag i KM-alder. Det var Camilla, Jenny og Emilie i jenter 13-16 år. De slo til og vant, til stor glede for alle i klubben.

Kretsmesterne: Emilie, Jenny og Camilla

Kretsmesterne: Emilie, Jenny og Camilla

Dermed var sesongens siste kretsmesterskap avholdt. En rask oppsummering av resultatene viser at i de 4 KM-ene som har blitt arrangert, har Andebu IL tatt 9 gull. Med det er vi den klubben i Telemark og Vestfold skikrets som har tatt flest KM-gull denne sesongen, tett fulgt av IL Runar med 8 gull. Vi er strålende fornøyde og imponert over våre løpere.

For våre 15- og 16-åringer gjenstår sesongens høydepunkt: Hovedlandsrennet. Det arrangeres på Gålå 1.-3. mars. Vi ønsker Mina Sofie, Annika, Sivert og Oskar lykke til!

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo