AIL Ski nyheter — 02 Februar 2019
Lars, Mina Sofie og Oskar ble kretsmestere i langdistanse, skøyting, i Heddal i dag. Ni løpere fra Andebu IL stilte til start, og de oppnådde mange gode resultater.

Dagens kretsmesterskap foregikk i Heddal. Langdistanse betyr 4 km for 13-14-åringene og 7,5 km for 15-16-åringene. Andebus løpere er godt trent og hadde ingen problemer med å stå distansen ut.

Lars, som tok sølv i sprint-KM og sølv i KM i klassisk stil på hjemmebane forrige helg, tok steget opp på toppen av seierspallen i gutter 13 år i dag. Bursdagsbarnet Mina Sofie, 15 år i dag(!), og Oskar vant sine tredje KM-gull på to helger. Begge vant både sprint-KM i Stokke og KM på Håsken forrige helg. Emma tok sølv i dag i jenter 13 år. Camilla ble nummer 4 i samme klasse. Sivert hadde en tung dag, men forhåpentligvis var gjennomkjøringen i dag det han trengte for å gå fort i morgendagens kretsrenn i sprint på Haukerød (IL Runar). Sivert tok en meget sterk 4. plass i KM-sprinten i Storås, etter å ha vært nummer tre etter prologen.

Emma med sølvmedaljen

Emma med sølvmedaljen

Avslappet stemning blant løpere og foreldre før start i gutter 15 år

Avslappet stemning blant løpere og foreldre før start i gutter 15 år

Kretsmestere kåres bare i klassene fra 13 år og oppover. For de yngste klassene ble det arrangert vanlig kretsrenn i Heddal. Kristian stilte i gutter 9 år og gjennomførte i god fart. Simen ble nummer 2 i gutter 12 år. Anne ble nummer 4 og Ingrid nummer 6 i jenter 12 år, som var klassen med flest deltakere i dagens renn.

Kristian gledet seg før start

Kristian gledet seg før start

Glade jenter i 12-årsklassen

Glade jenter i 12-årsklassen

Simen på nest øverste trinn på pallen

Simen på nest øverste trinn på pallen

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo