AIL Orientering nyheter — 28 September 2018
IL Runar hadde beste løper i både dame- og herreklassen i den 41. utgaven av Skau-trimmen. Nora Doksrød og Eivind Brandsæter (bildet) la konkurrentene bak seg på Kjærås torsdag kveld. Resultatlisten kan du se her:Resultater Skautrimmen 2018

Det var som vanlig god stemning i tunet på Kjærås da Skau-trimmen ble avviklet. Totalt 51 deltakere løp eller gikk 7 km, med eller uten tidtaking. Løypa går i stjerneform, og mange publikummere hadde glede av å se løperne passere flere ganger. Noen deltakere litt mer medtatte for hver gang, andre kvikkere og kvikkere etter hvert som mål nærmet seg.

Løpere fra 12 år og eldre kan velge å løpe på tid. Emma Kvendbø Johansen og Lars Opstad Vike er født i 2006, og de benyttet sjansen til å løpe med tidtaking for første gang. Begge imponerte med å hevde seg godt i konkurranse med eldre ungdommer. Andebu stilte med 12 løpere under 20 år.

Noen av Andebus unge deltakere i Skau-trimmen 2018

Noen av Andebus unge deltakere i Skau-trimmen 2018

Hovedarrangør på vegne av o-gruppa, Hogne Kjærås, fører sirlig statistikk over historiske resultater i Skau-trimmen. Mange fikk premier for deltakelsesjubileum i år:

5 år: Erling Lefsaker og Ståle Opstad

10 år: Anita Kjærås Moland og Kenneth Hansen

15 år: Britt Røed Lohne

20 år: Rune Firing Haugberg

25 år: Elisabeth Rød

30 år: Per-Øyvind Moland

Tenk at unge Per-Øyvind allerede har 30 starter i Skau-trimmen. Imponerende!

Per Øyvind glad og fornøyd etter sitt 30. Skau-trimmen

Per Øyvind glad og fornøyd etter sitt 30. Skau-trimmen

Skau-trimmen er et arrangement som mange setter pris på. En krevende, fin løype og muligheten til å måle seg mot seg selv år etter år er motiverende for mange. Det å få startnummer på, gjør noe med innsatsviljen til de med godt utviklet konkurranseinstinkt. Mange skiløpere bruker Skau-trimmen som en hardøkt av høy kvalitet i høsttreningen. Samtidig er Skau-trimmen preget av uhøytidelig, hyggelig stemning, takket være Grete og Hogne. Derfor er det mange som trives med Skau-trimmen og har det som fast tradisjon å besøke Kjærås en torsdagskveld i slutten av september.

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

33 people follow andebuil
Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring Twitter Pic HildeAC Twitter Pic jilfotba