AIL Orientering nyheter — 28 September 2018
IL Runar hadde beste løper i både dame- og herreklassen i den 41. utgaven av Skau-trimmen. Nora Doksrød og Eivind Brandsæter (bildet) la konkurrentene bak seg på Kjærås torsdag kveld. Resultatlisten kan du se her:Resultater Skautrimmen 2018

Det var som vanlig god stemning i tunet på Kjærås da Skau-trimmen ble avviklet. Totalt 51 deltakere løp eller gikk 7 km, med eller uten tidtaking. Løypa går i stjerneform, og mange publikummere hadde glede av å se løperne passere flere ganger. Noen deltakere litt mer medtatte for hver gang, andre kvikkere og kvikkere etter hvert som mål nærmet seg.

Løpere fra 12 år og eldre kan velge å løpe på tid. Emma Kvendbø Johansen og Lars Opstad Vike er født i 2006, og de benyttet sjansen til å løpe med tidtaking for første gang. Begge imponerte med å hevde seg godt i konkurranse med eldre ungdommer. Andebu stilte med 12 løpere under 20 år.

Noen av Andebus unge deltakere i Skau-trimmen 2018

Noen av Andebus unge deltakere i Skau-trimmen 2018

Hovedarrangør på vegne av o-gruppa, Hogne Kjærås, fører sirlig statistikk over historiske resultater i Skau-trimmen. Mange fikk premier for deltakelsesjubileum i år:

5 år: Erling Lefsaker og Ståle Opstad

10 år: Anita Kjærås Moland og Kenneth Hansen

15 år: Britt Røed Lohne

20 år: Rune Firing Haugberg

25 år: Elisabeth Rød

30 år: Per-Øyvind Moland

Tenk at unge Per-Øyvind allerede har 30 starter i Skau-trimmen. Imponerende!

Per Øyvind glad og fornøyd etter sitt 30. Skau-trimmen

Per Øyvind glad og fornøyd etter sitt 30. Skau-trimmen

Skau-trimmen er et arrangement som mange setter pris på. En krevende, fin løype og muligheten til å måle seg mot seg selv år etter år er motiverende for mange. Det å få startnummer på, gjør noe med innsatsviljen til de med godt utviklet konkurranseinstinkt. Mange skiløpere bruker Skau-trimmen som en hardøkt av høy kvalitet i høsttreningen. Samtidig er Skau-trimmen preget av uhøytidelig, hyggelig stemning, takket være Grete og Hogne. Derfor er det mange som trives med Skau-trimmen og har det som fast tradisjon å besøke Kjærås en torsdagskveld i slutten av september.

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo