AIL Fotball nyheter — 24 Juni 2018

For å sikre driften og den store aktiviteten som er i Andebu IL’s fotballgruppe, er vi stadig på jakt etter inntekter. Vi vet det er mange i bygda som støtter lagets arbeid med dugnad, styreverv og som trenere og lagledere. I tillegg stiller hundrevis av foreldre opp med kiosksalg, kjøring, etc. Uten dette engasjementet hadde ikke fotballgruppa i Andebu IL vært en av de mest aktive i Vestfold.

Vi oppfordrer dere som har lyst til å bidra til fortsatt stor aktivitet og støtte fotballen med et kjøp av sete(r) på H.Glass arena.

Ganske enkelt gjør dere slik:

Dere bestiller ett eller flere seter på mailadresse: reklame.fotball@andebuil.no eller kontakter Bjørn Aamodt på tlf. 930 80 303, og opplyser hvilket navn som skal settes på setet (setene).

  1. Dere får en faktura på kr. 300 pr. sete. Da har dere setene i en treårsperiode.
  2. Setene utstyres med et merke der navnet deres står. Dette settes på og organiseres av fotballgruppa.

Blant de som kjøper seter i løpet av juni måned, vil det ble trukket ut vinnere av to cruise ned Fjordline for opp til 4 personer fra Langesund til Stavanger eller Bergen.

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo