AIL Fotball nyheter — 19 Juni 2018

Nylig ble det klart at J13/14 (f.05) har vunnet sin avdeling. De skal spille sin siste kamp på onsdag den 20. juni, men ingen av de andre lagene kan ta dem igjen så utfallet av denne kampen blir således betydningsløs for utfallet av vinner av avdelingen. (J13/14 vår avd. C1)

Jenter 16 ligger pr. 19. juni på 3. plass i sin avdeling (J16 vår BC)

I tillegg så har vårt unge damelag i 4. divisjon imponert. De fleste av jentene på laget er 17 år eller yngre, og det er nok mange av motstanderne som har fått seg en overraskelse av det velspillende laget til trenerlegenden, Roar Skjelland.

Andebu jentene ligger på en 4. plass i 4. divisjon, men med samme poengsum som lag nummer 3, og kun 1 poeng bak lag nummer 2. Og dette med 1 og 2 kamper mindre spilt enn disse lagene (Barkåker og Nanset 2).

 

 

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
31 people follow andebuil
Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring Twitter Pic HildeAC Twitter Pic jilfotba Twitter Pic HagbergK Twitter Pic jorgecoc