AIL Ski nyheter — 15 mars 2018
I kveld ble sesongens niende(!) og siste poenglangrenn arrangert. Neste torsdag blir det premieutdeling på Håsken. Resultater fra kveldens renn finner du her: Resultatliste poenglangrenn 2018 – 9.docx

Vi i skigruppa er selvsagt veldig glade for at vi har fått en så fantastisk vinter, med snø siden slutten av november og mye snø og stabilt, godt skiføre siden første uke i januar. Det er nok snø på Håsken til at vi kunne arrangert skirenn flere uker til. Vi synes likevel det er greit å avslutte poengrennene med premieutdeling siste torsdag før påske, og så håper vi at dere bruker snøen til å gå på ski langt utover i april.

Det er tydelig at mange har brukt skiene flittig i vinter, og mange av løperne gikk i kveld sitt raskeste poengrenn for sesongen. Øvelse gjør mester!

Premieutdelingen vil foregå utendørs på Håsken torsdag 22. mars. Der håper vi å se flest mulig av de som har deltatt i ett eller flere poenglangrenn i vinter. Her er invitasjon til premieutdelingen med nyttig informasjon: Invitasjon premieutdeling poengrenn 2018

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
31 people follow andebuil