AIL Ski nyheter — 15 Mars 2018
I kveld ble sesongens niende(!) og siste poenglangrenn arrangert. Neste torsdag blir det premieutdeling på Håsken. Resultater fra kveldens renn finner du her: Resultatliste poenglangrenn 2018 – 9.docx

Vi i skigruppa er selvsagt veldig glade for at vi har fått en så fantastisk vinter, med snø siden slutten av november og mye snø og stabilt, godt skiføre siden første uke i januar. Det er nok snø på Håsken til at vi kunne arrangert skirenn flere uker til. Vi synes likevel det er greit å avslutte poengrennene med premieutdeling siste torsdag før påske, og så håper vi at dere bruker snøen til å gå på ski langt utover i april.

Det er tydelig at mange har brukt skiene flittig i vinter, og mange av løperne gikk i kveld sitt raskeste poengrenn for sesongen. Øvelse gjør mester!

Premieutdelingen vil foregå utendørs på Håsken torsdag 22. mars. Der håper vi å se flest mulig av de som har deltatt i ett eller flere poenglangrenn i vinter. Her er invitasjon til premieutdelingen med nyttig informasjon: Invitasjon premieutdeling poengrenn 2018

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
31 people follow andebuil
Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring Twitter Pic HildeAC Twitter Pic jilfotba Twitter Pic HagbergK Twitter Pic jorgecoc