AIL Ski info Ski nyheter — 11 Januar 2018
Sesongens første poenglangrenn ble arrangert på Håsken torsdag kveld. 69 løpere, foreldre og besteforeldre koste seg med strålende skiforhold, snø og saft. Det viktigste med poengrennene er å møtes å ha det gøy. Noen ønsker å måle tiden sin, noen vil telle saftrunder, noen vil gå langt og noen vil gå kort. De som står oppført med «fullført» i resultatlisten, har enten ønsket å gå uten tidtaking eller gått en annen distanse enn den oppsatte. Resultatene finner du her: Resultatliste poenglangrenn 2018

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
33 people follow andebuil
Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring Twitter Pic HildeAC Twitter Pic jilfotba