I dag ble det kjørt løyper på Håsken, og det er veldig fine forhold for langrenn. Det er kjørt løyper i både ny og gammel trasé og lysene blir slått på hver kveld. Vi gleder oss over at snøen er på plass allerede i november og håper på en snørik vinter.

Tirsdag kveld var Andebu ILs skiløpere samlet til fellestrening på Håsken. Vi registrerte at mange løpere fra andre klubber i storkommunen også benyttet sjansen til en tur i flotte løyper på natursnø.

Den nye løypetraséen ble klar i tide til sesongen. Nå er det lys i lampene og rekkverk på brua. Takket være arbeidet til Hegdahl skogsdrift, Arnadal anlegg, SET elektro, Moland gjerdeservice og betydelig dugnadsinnsats, har vi fått en kjempefin løype, som vi vil få mye glede av. Den nye delen av løypenettet er ca. 1,5 km lang. Den byr på variert terreng omkranset av skog. Både aktive skiløpere og mosjonister vil trives i traséen.

Etter en kortvarig glede forrige onsdag, tyder værmeldingen denne gangen på at vi skal få beholde skiføret i overskuelig fremtid. Kanskje dette blir en skikkelig snøvinter…?

Ta med skiene og nyt vinteren på Håsken!

Vinterstemning i ny løype på Galteryggen

Vinterstemning i ny løype på Galteryggen

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo