AIL Fotball nyheter — 31 Mars 2017
Utsendelse av regning for fjorårets målkort/skåringskort har beklageligvis tatt lang tid, da listene våre var svært mangelfulle. Vi har nå funnet epost/mobiltelefon til de aller fleste, og i disse dager sender vi ut betalingsinfo på epost og sms. Fotballgruppa har opprettet VIPPS-konto som kan brukes til enkel betaling.
Det ble totalt 22 mål på Andebus A-lag i fjor, så kostnaden for ett kort er på 110 kroner. Beløpet betales inn på VIPPS-nr 95356(Søk opp Andebu Fotball – målkort)  Det er også mulig å betale på bankkonto nr 2500.20.20788
Hadde du skåringskort ifjor, setter vi pris på om du betaler på VIPPS så snart som mulig.

Tusen takk for din støtte!

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo