AIL Ski nyheter — 12 Februar 2017

 

Denne helgen har det vært arrangert KM stafett og KM langdistanse for Telemark og Vestfold skikrets i Storås i Stokke. Andebu stilte med 7 stafettlag lørdag. De minste i 8-10 årsklassen (Mathea, Kristina, Ingrid, Sunniva, Anne og Leah)  gjorde en kjempeinnsats og det var nok disse som ble heiet ekstra frem. Det er moro å se skigleden de har .Jenny gikk fort på sine etapper med en gutt fra Stokke som makker da en av våre løpere måtte melde forfall pga sykdom. Veldig bra Jenny!! I de store klassene (13-16år) gikk Sivert og Oskar inn til en A-finale, dette er en flott prestasjon siden de konkurrerte mot opptil 3 år eldre gutter. Mina Sofie og Annika gikk inn til en flott 4.plass, Amalie og Emilie var ikke mange plassene bak. Alle gikk flotte etapper uten uhell.

Søndag gikk Mathea, Leah, Simen, Ingrid og Kristina, det er ikke rangering i disse klassene, men at de går fort det er helt sikkert. Noen av de eldre utøverne gikk helt opp på pallen: Lars 3.plass, Oskar 1.plass, Mina Sofie 1.plass og Amalie 2.plass.  Det er flinke skiløpere vi har i Andebu IL og Jenny, Sivert, Emilie og Annika gikk også flotte løp.

Mina Amalie

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo