AIL Fotball info Fotball nyheter — 28 April 2018

Vi trenger din støtte!

Vi har nå fått godkjent bygging av ny kunstgressbane. Banen vil være klar i løpet av mai 2018.

 

Andebu fotball har de senere årene hatt en eksplosiv vekst i antall unge fotballspillere. Kapasiteten på vår kunstgressbane, H.Glass arena, er nå sprengt og vi trenger sårt en kunstgressbane nummer to. Vi planlegger nå for en 9’er kunstgressbane som en erstatning for vår grusbane på Møylandsletta. Vi håper du vil være med å støtte oss med finansiering av ny bane, det er viktig for at vi skal kunne tilby gode  fotballaktiviteter for barn og ungdommer i bygda vår. Mange barn og ungdommer kan i dagens samfunn lett bli inaktive med mye innesitting og spill på PC. Fotball er en av få fysiske aktiviteter i Andebu som de fleste kan være med på.

Trykk her for å gi din støtte

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo