Uncategorized — 06 Oktober 2016

Snart starter vi opp en egen TV kanal som vi har kalt Andebu TV. Her vil det komme mye stoff fra Andebu.

Det blir selvsagt mange videoklipp fra fotballaktiviteter og andre sportsarrangementer, men vi vil også lage egne faste spalter som nyheter fra Andebu Kommune (Andebu, Høyjord og Kodal) samt egen sportsrevy.

 

DugnadsTV er et konsept hvor frivilligheten i Vestfold kan lage sin egen nett-TV. Her kan man legge ut egenproduserte filmer. Innslagene TV Vestfold har produsert om forskjellige lag, foreninger og kulturinstitusjoner, vil du også finne her.
DugnadsTV er en del av tvkiosken.no, som er et samarbeidsprosjekt mellom flere lokal-TV stasjoner i Norge. Her finner du reportasjer, magasiner og aktuelle saker fra lokalmiljøer i hele landet.

DugnadsTV vil gi lag og foreninger en god markedsføring av sine aktiviteter. I tillegg gir det en unik mulighet til å være med på et samarbeid, hvor fokus er rettet mot samhold, raushet og den gode viljen.

På DugnadsTV kan stolte foreldre, tanter, onkler, besteforeldre og venner, se hyggelige innslag fra kamper, cuper, teaterforestillinger m.m. Å følge med på hva som skjer på en egen TV-kanal er i seg selv svært hyggelig!

 

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
31 people follow andebuil
Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring Twitter Pic HildeAC Twitter Pic jilfotba Twitter Pic HagbergK Twitter Pic jorgecoc