AIL Fotball nyheter — 28 April 2016

I går vant vårt nystartede damelag sin første kamp. Vi gratulerer. Det har vært gøy å følge disse jentene fra oppstarten i  vinter og frem til dags dato. De viser en enorm glede og samhold. De lever virkelig opp til vårt motto om at fotball skal være gøy for alle. Vi har også vært så heldige å fått rekruttert en dyktig trener, nemlig Bjørn Andre Eriksson. Bjørn har vi hentet fra Re, og det er gøy å se hvordan hans kunnskaper har utviklet disse jentene i vinter.

Her er hva Bjørn skriver på jentenes facebook side om kampen mot Borre i går:

 

Andebu senior – Borre 7 – 2

Årets første seier dere. Kjenn litt på den følelsen. Det er litt deilig. Nå er ikke jeg så veldig opptatt av seier eller tap egentlig, men jeg synes dette er gøy. Det som er mest gøy, er hvordan dere vinner. Hvordan dere spiller som et lag, og gjør det vi trener på, og hvordan dere gjør hverandre gode.

Vi hadde to gode reservekeepere i dag, Helle og Mariann står hver sin omgang, og gjør en kjempejobb i en uvant posisjon.

Vi har en Kristine Linnom som bare er fullstendig sjef i forsvar i dag, og sammen med Ina, Tone, Ane og Kristin, spiller dere med en samhandling som fratar Borre de store målsjansene. Kjempekamp.

Vi har Annette, og Ane litt i andre omgang, som er løpsmaskiner og kriger og kjemper i den defensive midtbaneposisjonen, og som også tar sin del av det offensive ansvaret. Jeg blir imponert av den tilstedeværelsen dere viser.

Framover på banen så jeg mest av alt lojalitet i dag. Vi er lojal mot en avtale om hva vi skal gjøre, og det vi har trent på, og ikke minst lojal mot hverandre. Helle, Ann Kristin, Kristine Gran Mariann og ikke minst Tina, i dag var dere bare helt fantastiske.

Jeg må også si tusen takk til alle dere som stiller opp for å heie frem lagvenninner og lage god stemning på sidelinjen, det gjør noe med oss.

Vi scorer 7 mål i dag, med fire forskjellige målscorere. Kristine Gran scorer 4, Annette, Tina og Helle Eia, scorer ett hver.

5 spillere kom på assistlista, Helle Eia 2, Mariann 2, og Kristine G, Tone og Annette ett hver.

Det var veldig gøy å være i Andebu i dag.

Disse spilte for Andebu i dag:
Kristine Linnom, Ane Aartun Stensholt, Kristin Hove-Ødegård, Helle Eia Skjelbred, Ann Kristin Dahl, Tina Trollsås, Tone Snygg, Kristine Gran, Mariann Lunde, Annette Svinsholt, Ina Martinsen.

 

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring