AIL Fotball nyheter — 01 Oktober 2015

Vår nye flotte tribune slapp ikke unna naturkreftenes herjinger for en tid tilbake, da regnet «bøttet» ned. Tribunen løftet seg nesten 0,5 meter i forkant, og liggeseter var absolutt ikke noe vi hadde bestilt. Årsaken til skaden var trolig at store mengder vann fylte seg opp under isoporen som bærer tribunen. Dreneringen virket mot sin hensikt, da kommunens kum ble fylt med vann og ikke klarte å ta unna de store vannmassene, og vannet rant tilbake inn under tribunen. Fortvilelsen var stor, og vi var usikre på om vi klarte å få tribunen tilbake i vater uten for store skader. Men i går kveld var tribunen tilbake i samme posisjon som tidligere, uten nevneverdige skader. Arnadal Anlegg AS hadde da jobbet med dette hele dagen, og «jammen» så klarte de det ikke. Stor takk til Arnadal Anlegg AS!

 

publikum andebu sf

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring