Ski nyheter — 13 September 2015

 

Andebu IL SKI sine utøvere har gått fort på rulleski i helgen. Lørdag var det rulleskirenn på Heistadmoen hvor AIL hadde med 5 utøvere. Mina Sofie gikk inn til 1.plass og Amalie kom på 3.plass i J12 år. Annika kom på 2.plass i J13 og Sivert tok en flott 6.plass i G12år. Lars gikk også veldig fort i G10. Søndag var det Bibo rulleskifestival med bakkesprint og fellesstart. Mina Sofie kom på 2.plass i begge rennene i J12, Sivert hadde to solide 3.plasser i G12. Annika tok 3.plassen i bakkesprinten, men avanserte til 1.plass i fellesstarten. Vi er stolt av dere!

Bibo rulleskifesitval

 

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo