Ski nyheter — 13 September 2015

 

Andebu IL SKI sine utøvere har gått fort på rulleski i helgen. Lørdag var det rulleskirenn på Heistadmoen hvor AIL hadde med 5 utøvere. Mina Sofie gikk inn til 1.plass og Amalie kom på 3.plass i J12 år. Annika kom på 2.plass i J13 og Sivert tok en flott 6.plass i G12år. Lars gikk også veldig fort i G10. Søndag var det Bibo rulleskifestival med bakkesprint og fellesstart. Mina Sofie kom på 2.plass i begge rennene i J12, Sivert hadde to solide 3.plasser i G12. Annika tok 3.plassen i bakkesprinten, men avanserte til 1.plass i fellesstarten. Vi er stolt av dere!

Bibo rulleskifesitval

 

Share

About Author

Styret Ski

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
33 people follow andebuil
Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring Twitter Pic HildeAC Twitter Pic jilfotba