AIL Fotball nyheter — 07 September 2015

I dag hadde vårt nystartede unified lag sin første trening på Møylandsletta. 26 nye unified spillere på første trening må sies å være veldig bra. Totalt deltok det 36 personer på treningen.  Oppmøte var så overveldende at trener Kurt Nilsen for en gangs skyld ble litt satt ut, og til tider var han helt målløs. Med som hjelpere var Lars Hansen fra fotballgruppa og Linda Linnestad fra frivillighetssentralen. Vidaråsen og Signo stilte mannsterke. Dette lover bra. Vi gleder oss.

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring Twitter Pic HildeAC