AIL Fotball nyheter — 03 September 2015

Vår eminente A-lags trener gjennom flere år, Roar Skjelland, har valgt å trekke seg som trener for A-laget etter denne sesongen. Roar har vært med på mange oppturer med Andebu Fotball, og hvem husker ikke opprykks-kampen mot Stokke høsten 2013 som endte med 4-0 seier og opprykk. Andebu skulle spille i 4. divisjon, sammen med storheter som Eik-Tønsberg og Flint. Selv om det endte med nedrykk til 5. divisjon, så viste laget en god moral utover høstsesongen, og kjempet til det siste for å beholde plassen. Før sesongen startet i år var målet opprykk til 4. divisjon igjen, den målsettingen er justert litt i løpet av sesongen. Nå er målet å beholde plassen i divisjonen, og det har vi stor tro på at laget klarer. Roar Skjelland har i tillegg til å være trener i Andebu, både for yngre lag og A-laget, spilt en rekke A-kamper. Han er en av de med flest kamper for Andebu. Muligens så er det bare hans svoger, Anders Hansen, som har flere kamper for Andebu. Roar gjør fortsatt innhopp på B-laget når det trengs, og endelig er han blitt gammel nok til å spille sammen med de virkelig gode gutta i Andebu, nemlig veteran laget. Så nå Roar, peker pilen bare oppover og sammen med veteranene vil du nok forbedre dine ferdigheter innen teknikk og pasningsspill!

Roar er en ekte «Andebugutt», med hjerte for klubben. Hans bidrag gjennom mange år har vært stort. Styret i Andebu Fotball er svært tilfreds med jobben som har blitt utført, og vi takker så mye for samarbeidet så langt. Vi ønsker Roar lykke til videre i sin karriere.

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring