AIL — 27 Juni 2015

Alle idrettslag som er tilsluttet Norges Idrettsforbund (NIF)er nå pliktige til å registrere alle aktive utøvere i NIFs sine dataregistre. Denne omlegging av våre medlemsregistre fra gamle til nye, har ført til mange problemer. Resultatet har blitt at mange av våre ”gamle” medlemmer ikke har fått noen faktura / påminnelse om betaling av kontingent.

Andebu idrettslag er snart 100 år og aktiviteten har neppe noen gang vært større med nesten 300 aktive fotballspillere, en fin gjeng med unge skiløpere og i år har vi med flere unge som prøver seg i skauen som orienteringsløpere enn på mange år.

Fotballgruppa har valgt å bli med i Norges Fotballforbunds fair play klubb prosjekt. Fotballgruppa er sertifisert som kvalitetsklubb. Fotballgruppa ble av Sandefjord Fotball utnevnt som årets samarbeidsklubb i 2014. Skigruppa ble i vinter av Telemark og Vestfold skikrets utnevnt som årets klubb.

Andebu idrettslag har de senere år foretatt store investeringer som kunstgras med lys, nesten ny skiløypemaskin, andel i nytt idrettsbygg på Håsken i samarbeid med NAF gokart, forlengelse av lysløype, ny tribune med klatrevegg og i år innkjøp av ny traktor med utstyr til grasklipping og snøfreser til en pris på ca. kr. 650 000.

Vi håper at dere som benytter våre skiløyper, våre ”grønne turer”, leter etter turorienterings poster, tar idrettsmerket eller er på fotballkamper, kan være støttemedlem.

Ved innbetaling av kr. 200,00 til konto nr. 2500 20 45799.  blir du registrert som støttemedlem. Merk innbetalingen med navn og adresse.

PS. Alle aktive medlemmer i en av undergruppene er også medlem i Andebu IL.

Styret i Andebu idrettslag

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring Twitter Pic HildeAC