AIL Fotball info Fotball nyheter — 16 Juni 2015

Det nærmer seg sommerferie, og det er tid for en oppdatering fra styret i fotballgruppa.

Det er fortsatt stor aktivitet i fotballgruppa. Vi har meldt på 26 lag i kretsens serie og turneringsspill (gutter og jenter 08). Dette er ny rekord i antall lag.

Mange av våre lag hevder seg godt i serien.

 

Gutter 13 vant sin serie. G13 B 1 vår.

Gutter 14 ligger pr. dags dato på andre plass i serien. G 14 B vår.

Jenter 13/14 leder pr. dags dato sin avdeling. J13/14 B vår.

Andebu 2 ligger pr. dags dato på 2. plass i 8. divisjon menn vår.

A-laget ligger på en skuffende 7.plass i 5. divisjon. Men de har kun spilt 7 kamper, og det er mange kamper igjen.

 

Kvalitetsklubb.

Vi ble i april sertifisert som en kvalitetsklubb i regi av NFF og Vestfold fotball krets. Kvalitetsklubb handler om at det er «klubben som er sjef», og det skal være innarbeidet gode rutiner og rollebeskrivelser for alle i klubben. Informasjon og dokumenter skal være lett tilgjengelig, og alle bør kjenne til vår sportsplan. Informasjon om dette finner dere på vår hjemmeside: www.andebuil.no. Artikkel: kvalitetsklubb

 

Fair Play.

Andebu Fotball er en sertifisert Fair Play klubb.  I år ønsker vi å ha spesielt fokus på kampen mot mobbing og trafikksikkerhet. (Andebu Kommune skal jobbe med trafikksikkerhet i år). Vår Fair Play ansvarlig, Øyvin Hansen, har sammen med kretsen avholdt 2 flotte Fair Play kurs for Gutter 04 og 01 i vår. Der har de bl. a. laget sine egne Fair Play regler. Vårt ønske og mål er at alle lagene skal gjennomgå et Fair Play kurs. Husk vårt motto: – i hjertet av Vestfold, hvor fotball er gøy for alle!

 

Kiosken.

I våres er det jenter 16 som har stått for kioskdriften. De har gjort en kjempejobb, og kiosken har vært åpen nesten hele tiden når det har blitt spilt kamper på H.Glass arena.  Stor takk til foreldre, ledere og spiller på jenter 16!

Etter sommerferien overtar jenter 03/04 stafettpinnen, og vi har tro på at de kommer til å gjøre en like god jobb.

 

Ny traktor.

Andebu IL har godt til anskaffelse av ny traktor. Fotballgruppa har bidratt med midler (kr. 100 000,00) til denne store investeringen . Traktoren overleveres onsdag den 17. juni. Våre banemenn(Tore og Stein Runar) fortjener virkelig en ny traktor og skikkelig redskap. De gjør en fantastisk jobb med vedlikehold av banen vår.

 

Styret i fotballgruppa er svært fornøyd med den innsatsen og jobben som gjøres av trenere, lagledere og spillere.  Alle gjør en kjempejobb, og sammen skal vi bidra til at Andebu fotball blir den beste og fineste klubben å være medlem i.

God sommer alle sammen!

 

Hilsen,

Styret i fotballgruppa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
34 people follow andebuil
Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring