AIL Fotball nyheter — 09 Juni 2015

Jenter 03/04 var på Sommarland cup i Bø helgen 5-7 juni 2015. 13 jenter fra Andebu spilte 3 kamper på kunstgress i Telemarkshallen. En fin cup med mye fotball glede og fokus på å ha det gøy sammen. Jentene spilte mot Ski Power Girls og vant 4-0 i første kamp. Etter noen timer i Sommarland med bading i ”kaldt” vann, litt niste og is var det ny kamp mot Randesund2 fra Kristiansand. Jentene vant kampen 1-0. Dette var jentene sin første overnatting cup og de hadde mye gøy da de fikk hele Bø ungdomskole for seg selv på kvelden. Mange var reist på Sluse Rock i Lunde.

Søndag spilte jentene ”finale” da de møtte Roterud, fra Lillehammer som også hadde vunnet 2 kamper i sin pulje. Det var en jevn kamp som Roterud til slutt vant 2-1. Ingen sure miner etter kampen da vi gikk rett inn i Sommarland og avsluttet cup helgen der. Vi var en gjeng på til sammen 20 spillere og  foreldre som hadde en fin helg på tur

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
33 people follow andebuil
Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring Twitter Pic HildeAC Twitter Pic jilfotba