AIL Fotball nyheter — 27 Mai 2015

Andebu – Borre / Åsgårdstrand  5 – 3 (3-2)

Endelig ble det seier til juniorlaget. Laget har slitt mye i våres, mye på grunn av mange skader og forfall til kampene.

Men i går viste gutta noe av hva som bor i dem, med skikkelig trøkk og innsats fra første spark på ballen og helt til dommeren blåste av kampen.  Før kampen var vi enige om å gå ut i høyt press, med mye aggressivitet. Vi lyktes bra med det, og det var Andebu som skåret kampens første mål. Borre/Åsgårdstrand utliknet rett etterpå, men det var Andebu som kunne gå med ledelse (3-2) til pause etter mye bra angrepsspill. I 2.omgang gikk Andebu opp i en 5-2 ledelse, mens Borre/Åsgårdstrand reduserte en gang. Gutta hadde full kontroll, og de kom til  mange sjanser i omgangen. Det kunne likevel blitt spennende, da våre motstandere fikk avblåst et mål for offside helt mot slutten av kampen. Denne dommeravgjørelsen var nok av den tvilsomme sorten, men denne gangen gikk den i vår favør.

Målskårere for Andebu: William Terjesen (2), Marius Tyler (3)

Målgivende: Simen Hansen, Stian Borge, Alex Krawiec og Marius Tyler.

 

 

 

 

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo