AIL Fotball nyheter — 01 Mai 2015

SF gjentar fjor årets magiske Øyeblikk, Samarbeidsklubbenes dag!! SF er utrolig stolt over sine Samarbeidsklubber rundt i Vestfold. Samarbeidsklubbene er en viktig forutsetning for at utviklingen av den neste toppspillerne i Vestfold lykkes.

 SF ønsker å markere, at SF setter pris på den jobben dere gjør, både som utviklings arena og som Positiv SF Ambassadør.

SF håper at dere vil bidra til å videre formidle budskapet ut til alle trenere, ledere, spillere og foreldre i klubben deres, såen at vi sammen kan skape et nytt Magisk øyeblikk her på Komplett Arena i forbindelse med Hjemmekampen 10 mai kl 1530 når SF tar mot Aalesund.

Det vil som i fjor være masse av aktiviteter på utsiden av stadion før kampen. J

Gratis billetter til alle spillere, ledere, trenere i samarbeidsklubbene ved at sende en felles påmelding eller be lagene sende påmelding direkte til annkristin@sandefjordfotball.no . Foresatte får også gratis billetter ved bestilling på nett og ved bruk av koden som er sendt til klubbene.

Dere må velge ut ca 10 spillere+ 1 leder som skal representere klubben deres unner innmarsjen i pausen. Gjerne send meg kontakt info på den voksen som bliver med unner innmarsjen, senest 7 mai

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
33 people follow andebuil
Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring Twitter Pic HildeAC