AIL Fotball nyheter — 01 Mai 2015

SF gjentar fjor årets magiske Øyeblikk, Samarbeidsklubbenes dag!! SF er utrolig stolt over sine Samarbeidsklubber rundt i Vestfold. Samarbeidsklubbene er en viktig forutsetning for at utviklingen av den neste toppspillerne i Vestfold lykkes.

 SF ønsker å markere, at SF setter pris på den jobben dere gjør, både som utviklings arena og som Positiv SF Ambassadør.

SF håper at dere vil bidra til å videre formidle budskapet ut til alle trenere, ledere, spillere og foreldre i klubben deres, såen at vi sammen kan skape et nytt Magisk øyeblikk her på Komplett Arena i forbindelse med Hjemmekampen 10 mai kl 1530 når SF tar mot Aalesund.

Det vil som i fjor være masse av aktiviteter på utsiden av stadion før kampen. J

Gratis billetter til alle spillere, ledere, trenere i samarbeidsklubbene ved at sende en felles påmelding eller be lagene sende påmelding direkte til annkristin@sandefjordfotball.no . Foresatte får også gratis billetter ved bestilling på nett og ved bruk av koden som er sendt til klubbene.

Dere må velge ut ca 10 spillere+ 1 leder som skal representere klubben deres unner innmarsjen i pausen. Gjerne send meg kontakt info på den voksen som bliver med unner innmarsjen, senest 7 mai

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
33 people follow andebuil
Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring Twitter Pic HildeAC Twitter Pic jilfotba