AIL Fotball nyheter — 28 April 2015

 

20.04.2015 Teie T1 – Andebu Blå 9-8

Startet tungt med å ligge under 0-3 etter de første fem minutter. Fikk samlet oss og plutselig så hadde vi hentet de inn og det var 3-3.  Etter det så rant målene inn og vi gikk til pause med en 6-5 ledelse. Andre omgang fortsatte med drøssevis av sjanser til begge lag. Flere stolpeskudd og neeesten mål til begge. Andebu ledet 8-7 når det gikk mot slutten. Teie scoret til 8-8. Lå an til uavgjort men i de siste 30 sekunder så klart Teie å få lurt inn ballen bak vår keeper. Et litt småsurt tap men en fin kamp.

Lagleder: Jan Olav Stein Pettersen

 

22.04.2015 Andebu  Rød – Nøtterøy Hvit 6-6

Andebu Rød stilte alle-mann-alle og klare til kamp i dag! Nøtterøy gikk tidlig opp i ledelse, men Andebu kontret gang på gang. Spenningen var til å ta og føle på! Niclas og Asmir sto hver sin omgang i mål og gjorde en strålende jobb. Alle spillerne sto på og gikk til pause med 2 – 2. Etter pause fortsatte kampen å bølge frem og tilbake med sjanser begge veier og flere mål. Kampen endte 6 – 6. Noe begge lag virket fornøyd med!

Lagleder: Sivert Johansen

 

22.04.2015 Andebu  Grønn – Andebu Blå 4-5

Duket for et stort internt oppgjør da Andebu Grønn møtte Andebu Blå på Høyjord stadion. Andebu Blå kom best i gang og scoret 2- 3 kjappe i første omgang. Det så ut en stund for at det skulle bli en aldri så liten overkjøring av G-07’s ferskeste lag, men etterhvert så kom grønn mere med i kampen og kjempet seg tilbake. Utover i andre omgang så ble det mer jevnspilt og blå’s komfortable ledelse skrumpet fort inn. I slutt minuttene så var ledelsen bare på et mål og det lå an til at de grønne faktisk skulle ta dem igjen. Men det ville seg ikke så sluttresultatet ble 5-4 til Andebu Blå. Jevnspilt kamp som på slutten kunne tippet begge veier. De 3 gutta fra 1. klasse gjorde en fin innsats og var en av grunnene til at Andebu Grønn kom så sterkt tilbake.

Lagleder Andebu Grønn: Anette Svinsholt

Lagleder Andebu Blå: Jan Olav Stein Pettersen

 

 

 

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
35 people follow andebuil
Twitter Pic AlisonAx Twitter Pic TeieIF_ Twitter Pic hild_ra Twitter Pic AMiezans Twitter Pic solsen77 Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo