AIL Fotball nyheter — 28 April 2015

 

20.04.2015 Teie T1 – Andebu Blå 9-8

Startet tungt med å ligge under 0-3 etter de første fem minutter. Fikk samlet oss og plutselig så hadde vi hentet de inn og det var 3-3.  Etter det så rant målene inn og vi gikk til pause med en 6-5 ledelse. Andre omgang fortsatte med drøssevis av sjanser til begge lag. Flere stolpeskudd og neeesten mål til begge. Andebu ledet 8-7 når det gikk mot slutten. Teie scoret til 8-8. Lå an til uavgjort men i de siste 30 sekunder så klart Teie å få lurt inn ballen bak vår keeper. Et litt småsurt tap men en fin kamp.

Lagleder: Jan Olav Stein Pettersen

 

22.04.2015 Andebu  Rød – Nøtterøy Hvit 6-6

Andebu Rød stilte alle-mann-alle og klare til kamp i dag! Nøtterøy gikk tidlig opp i ledelse, men Andebu kontret gang på gang. Spenningen var til å ta og føle på! Niclas og Asmir sto hver sin omgang i mål og gjorde en strålende jobb. Alle spillerne sto på og gikk til pause med 2 – 2. Etter pause fortsatte kampen å bølge frem og tilbake med sjanser begge veier og flere mål. Kampen endte 6 – 6. Noe begge lag virket fornøyd med!

Lagleder: Sivert Johansen

 

22.04.2015 Andebu  Grønn – Andebu Blå 4-5

Duket for et stort internt oppgjør da Andebu Grønn møtte Andebu Blå på Høyjord stadion. Andebu Blå kom best i gang og scoret 2- 3 kjappe i første omgang. Det så ut en stund for at det skulle bli en aldri så liten overkjøring av G-07’s ferskeste lag, men etterhvert så kom grønn mere med i kampen og kjempet seg tilbake. Utover i andre omgang så ble det mer jevnspilt og blå’s komfortable ledelse skrumpet fort inn. I slutt minuttene så var ledelsen bare på et mål og det lå an til at de grønne faktisk skulle ta dem igjen. Men det ville seg ikke så sluttresultatet ble 5-4 til Andebu Blå. Jevnspilt kamp som på slutten kunne tippet begge veier. De 3 gutta fra 1. klasse gjorde en fin innsats og var en av grunnene til at Andebu Grønn kom så sterkt tilbake.

Lagleder Andebu Grønn: Anette Svinsholt

Lagleder Andebu Blå: Jan Olav Stein Pettersen

 

 

 

Share

About Author

Leder Fotball

(0) Readers Comments

Comments are closed.

Twitter
andebuil on Twitter
31 people follow andebuil
Twitter Pic NFFVestf Twitter Pic AnitaSol Twitter Pic lissimoo Twitter Pic KjFiring Twitter Pic HildeAC Twitter Pic jilfotba Twitter Pic HagbergK Twitter Pic jorgecoc